2683 8832 SIFU CHINH DINH

Påklædning og udstyr

Hvid T-shirt, løse træningsbukser, indendørs træningssko. I forhold til træningsudstyr har wt-svendborg alt udstyr til træning for begyndere.

Har du brug for omklædning kan gymnastiksalens omklædnings­rum, 1. sal bruges. Tag dine ting med op i salen under træning, så er der opsyn med det.

Priser for medlemskab

Træningstider og ferie

Wing Tsun træningen følger skolernes ferieplan. Er du i tvivl, så kig ind på FB Wing Tsun Svendborg for aktuelle opdateringer eller ring til Sifu Chinh på T. 2683 8832.

 

 

Graduering

I Wing Tsun Svendborg er der normalt graduering to gange om året. Tag en snak med Sifu Chinh, hvis du ønsker at gå op til graduering. Efter første graduering skal den hvide T-shirt udskiftes med hvid T-shirt med wt-logo.

 

FAQ spørgsmål om Wing Tsun

Kan piger træne Wing Tsun?

Ja, selvfølgelig. Kig lige på denne video eller traileren fra Wing Tsun Svendborg.

Er Wing Tsun ikke ret voldeligt?

Wing Tsun kan se voldsom ud, når du ser filmklip af det på nette. Det kan muligvis relateres til den høje frekvens af kædeslag, som udøveren ofte bruger til at “nedkæmpe” modstanderen.

 

Hvad med skader under Wing Tsun træningen?

Det er jo ret meningsløst, at bygge en træning op, hvor du risikerer at komme til skade. Derfor afpasse øvelserne og udfordringerne i forhold til den enkelte – og der har stort set ikke været nogen skader hos de trænende i de år, der har været trænet Wing Tsun i Svendborg. 

Virker Wing Tsun?

Ja. En del indenfor Politiet og Forsvaret bruger Wing Tsun som basis i deres selvforsvar. En anden gruppe, som også har taget Wing Tsun til sig er en del dørvogtere i den københavnske natteliv. Fælles for alle tre grupper er vel, at de skal have nogle effektive værktøjer – og “Helt ind til benet”, så er målet med kampsystemer, at være den der bliver stående på benene, hvis en konflikt udvikler sig til en konfrontation.